vineri, 2 august 2019

Dialoguri cu Valentina - Aura corpului uman

          ''Fiti dar voi desavarsiti, precum Tatal vostru Cel ceresc desavarsit este.''
                                    (Matei 5,48)       Doamna Valentina Garlea a fost inzestrata de Dumnezeu cu capacitati deosebite. Poate vedea aura obiectelor, a fiintelor, poate vedea structurile materiale pana la nivelul particulelor subatomice. Poate vedea si energiile din jurul nostru. Medicii din Iasi cu care a colaborat in diverse ocazii o numeau ''tomograful viu''.
         (O scurta prezentare a doamnei Valentina am facut in prima postare).

- Doamna Valentina, cum arata fiinta umana ?
- Domnul Mitica (este apelativul pe care il foloseste de obicei cand discutam impreuna), omul este o fiinta luminoasa. In jurul corpului fizic sunt sapte straturi de lumina avand fiecare alta culoare si alta functie. Ele sunt separate unele de altele printr-un strat intermediar, ca un abur alb, cat un lat de palma. Straturile vibreaza continuu, se misca pe stratul de abur alb.
       Primul strat de langa corp este de culoare verde. Este ingust, de 2-3 cm. Pe acest strat se vad eventualele boli ale organelor.
       Al doilea strat este roz. Poate fi mai luminos sau intunecat sau sidefiu. Acest strat are legatura cu subconstientul sau cum spun eu, cu ''mintea hoata''. Apar aici manifestari care nu pot fi controlate, frici, emotii, spaime, care tulbura sistemul endocrin, produc hipersecretia caciulitelor rinichilor (glandele suprarenale). Acest strat se ingusteaza si intepeneste, nu mai vibreaza cand omul e speriat. Cand e vesel si relaxat stratul se misca si se largeste pana la jumatate de metru.
Cauza sperieturii, a spaimei, care poate veni de mult timp, se vede pe stratul patru, stratul violet, sub forma de imagini.
        Stratul trei este albastru, un albastru ca cerul. Pe stratul asta se vad gandurile omului. Acest strat arata constientul. La un om care una spune dar gandeste altceva, adica minte, stratul albastru se coloreaza in verde-galben si atunci stiu ca el nu spune adevarul. Pe strat apare insa cuvantul pe care-l gandeste dar nu-l spune.
        Stratul patru este foarte important, are culoarea violet. La copii e cel mai frumos. La noi se tot schimba dupa cum ne ducem viata. Pe stratul violet se imprima inca din uter gandurile mamei. Ovulul din uter se inveleste cu straturi de culori dupa 48 ore. Toate gandurile mamei se duc intruna pe stratul violet al copilului, deasemeni si vorbele ei. De aceea e important ce mostenire transmite mama copilului inainte de nastere.
Pe stratul violet este insemnat tot ce a fost si tot ce urmeaza sa tragem in viata. Se vede de unde vine boala omului sau cauza diverselor intimplari. Uneori boala se trage de la neamul de pe mama, sau de pe tata. Tot pe stratul violet se vad si incercarile, cumpenele pe care le are de trecut omul. La unii oameni le spun sa fie atenti la foc, sau apa, sau accidente de masina. La altii nu le pot spune pentru ca n-am voie. Acestia trebuie sa traiasca experienta data de Dumnezeu si sa traga invatatura din ea. De fapt tot ce facem, ce spunem, ce gandim, absolut tot, are consecinte in viitor. Destinul nostru este o insiruire de consecinte ale faptelor noastre trecute. De felul in care primim ceea ce ni se da sub forma de soarta ni se construieste viitorul. Daca ispasirea unor greseli trecute o primim cu smerenie, cu iubire, cu impacare, viitorul va fi mai usor. Daca ne revoltam, cautam vinovati in afara noastra pentru ceea ce ni se intimpla, incercarile se vor repeta pana vom aborda corect situatiile pe care le traim. Nimeni nu este vinovat pentru destinul nostru decat noi insine. Viata noastra este de fapt un dialog continuu cu Dumnezeu. Oamenii pe care-i intilnim pe parcursul vietii sunt interfata prin care Dumnezeu interactioneaza cu noi, sunt instrumentele lui Dumnezeu.
     Langa inima omului avem o floare care se alimenteaza din stratul violet. La fiecare om floarea e diferita, poate fi trandafir, crin, bujor sau crizantema, fiecare om e diferit. O radacina a florii este in stratul violet si alta in becul galben, sau cum ii zice chakra galbena. Floarea asta este singurul lucru care ramane dupa moarte. Cand venim pe pamant ca om, venim din stratul violet aflat deasupra pamintului, mult deasupra norilor. Cat timp traim in trupul omenesc floarea se hraneste din stratul violet si din becul galben. Cand plecam de pe pamant, isi mentine radacinile in violet.
      Stratul cinci are culoare aurie. Acolo se vede reusita sau nereusita gandurilor din stratul trei. (Mentionez o intimplare de la inceputul anului 2002 pe vremea cand o duceam greu din punct de vedere material; am intrebat-o pe doamna Valentina, mai mult retoric, daca situatia in care ma aflam se va schimba vreodata, situatie care din punctul meu de vedere se tot deteriora de aproape doi ani. Doamna a stat putin apoi mi-a raspuns ca totul se va schimba in urmatoarele cateva luni, ceea ce s-a si intimplat).
Cand cineva intreaba eu fac legatura intre stratul trei - care arata gandul prezent - si stratul cinci unde se vede cum se va rezolva gandul. Noi gandim, ne facem planuri de viitor, dar de acolo de sus este programat cu mult timp inainte ce se va intimpla.
      Stratul sase este verde, nu la fel cu primul strat ci mai usor mai transparent, mai frumos. Stratul asta ma ajuta sa vad oameni sau locuri aflate la departare. Cand ma gandesc la cineva pleaca un fir din becul galben, un fir auriu-argintiu,  cu ceva din stratul sase pana la persoana la care ma gandesc si pot vedea ce face, starea ei, ce gandeste, unde se afla. Cand revin inapoi cu gandul in mine sunt obosita, culorile sunt slabite. Asta-i puterea gandului.
      Stratul sapte are alta culoare la fiecare om. Aici se vede destinul omului, pentru ce a venit el pe Pamant. Cei care ingrijesc alti oameni au culoare verde, medici asistente, infirmiere, toti au coloarea verde. Multi din ei insa au culoarea stricata. Dumnezeu le-a dat harul dar ei si-au stricat ultimul strat din cauza lacomiei si au stratul patat cu pete gri sau maronii.
Alti oameni au stratul sapte albastru inchis sau chiar negru. Acestia au facut fapte urate.
Asadar, stratul sapte e in functie de cum gandim. Daca gandim frumos, spre binele celorlalti, stratul sapte este limpede si frumos. Majoritatea insa se gandesc la a face ceva pe ascuns, unii gandesc la hotii sau chiar la omoruri.
      Omul singur poate decide sa mentina curat ce i-a dat Dumnezeu. Foarte multi uita acest lucru, sunt cuprinsi de dorinta de-a alerga dupa putere, avere si placere. Si dupa ce primesc ce si-au dorit uita ca-s veniti de la Dumnezeu. Acestia au straturile de culoare lipite unul de altul, straturile sidefii ditre straturile de culoare se pierd. Cand straturile se freaca unul de altul, se ciobesc, omul devine ca buimac si se simte bolnav dar nimeni nu-i gaseste nimic pentru ca boala e doar la nivel energetic. Dupa o vreme coboara la nivel fizic si atunci doctorii pot sa o vada cu aparatele si sa puna diagnosticul.

        Dialogul urmator vom vorbi despre chakrele corpului uman.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu